ZAT získal ve Varšavě ocenění za rychlou implementaci IFS Cloud

ZAT získal ve Varšavě ocenění za rychlou implementaci IFS Cloud

V polovině května proběhla ve Varšavě konference IFS Connect 2024, v rámci níž měli účastníci možnost seznámit se s novými produkty a setkat se s dalšími zákazníky a partnery společnosti IFS. Konferenci pořádala polská pobočka IFS, která má na starosti region střední a východní Evropy.

Na akci byli pozváni naši kolegové Jaroslav Šrámek a Lukáš Pinta, kteří převzali ocenění Business Transformation Award 2024 v kategorii „Innovative Business“ za rychlou implementaci systému IFS Cloud. Společnost ZAT je jedinou a zároveň první firmou mimo Polsko, která kdy získala tuto prestižní cenu.

Na ocenění byl ZAT nominován společností CDC Data, která je naším dlouhodobým IT partnerem a s níž jsme řešili zavedení IFS Cloud.

„Implementace ERP systému IFS Cloud je technicky i časově náročný proces, který se nám podařilo zvládnout v rekordně krátkém čase. S obdobným nasazením se nyní ve spolupráci s CDC Data zaměřujeme na další kroky, které zlepší funkčnost systému tak, aby byl schopný zcela naplnit naše potřeby a očekávání,“ dodává Lukáš Pinta.

Podívejte se na video z akce.