Události ČT1 – přístroj Ozosmart pomáhá pacientům na Ukrajině

Události ČT1 – přístroj Ozosmart pomáhá pacientům na Ukrajině

Společnost ZAT je jediným výrobcem přístrojů pro ozonovou terapii v České republice. Naše terapeutické přístroje Ozosmart jsou úspěšně aplikovány při léčbě pacientů po celém světě včetně Ukrajiny.

Jako člen Asociace výrobců a dodavatelů zdravotnických prostředků (AVDZP) jsme také součástí programu na obnovu ukrajinského zdravotnictví. O úspěšném projektu, který zajišťuje dodávky zdravotnického zařízení a vybavení pro specializovaná pracoviště a ordinace na území zasažená válečným konfliktem, informovala i Česká televize.

V reportáži, která se natáčela v ZAT v Příbrami, jsme představili výrobní linky, na kterých se vyrábějí komponenty pro Ozosmart, zástupce distribuční společnosti Comedeq vysvětlil, jakým způsobem se jednotlivé dodávky kompletují a dopravují na místo určení.  

Ozosmart vyrobený naší společností pomáhá na Ukrajině primárně v urychlení léčby především ran po amputacích.  Předností našeho lékařského přístroje je, že má multifunkční využití. Lze ho použít jako doplňkovou léčbu například v rámci neurologie při léčbě vyhřezlých plotének, při zvládání zánětlivých infekčních onemocněních, kde selhává antibiotická léčba nebo například k urychlení hojení chronických ran, jako jsou bércové vředy, diabetická noha nebo pooperační stavy,“ říká Roman Plavec, marketingový a obchodní ředitel pro zdravotnictví.

Celou reportáž můžete shlédnout na webu České televize, více informací o terapeutickém přístroji Ozosmart najdete na našem webu.