Společnosti Comedeq jsme dodali sedm přístrojů Ozosmart pro Ukrajinu

Společnosti Comedeq jsme dodali sedm přístrojů Ozosmart pro Ukrajinu

Kolegové ze segmentu Služby pro zdravotnické subjekty (SZS) aktuálně zrealizovali významnou zakázku - prodej sedmi přístrojů Ozosmart distribuční společnosti Comedeq. Ta je v rámci AVDZP zapojena do dodávek zdravotnického vybavení do oblastí zasažených rusko-ukrajinským válečným konfliktem. Naše přístroje proto poputují na Ukrajinu.

Jan Horák, jednatel společnosti Comedeq, uvedl, že od začátku ruské invaze dodaly firmy z AVDZP na Ukrajinu téměř desítku komplexních zdravotnických celků, mimo jiné i do oblastí v blízkosti válečných linií. I díky tomu jsou na Ukrajině vnímány jako spolehliví partneři.

Lékařský přístroj Ozosmart pomáhá na Ukrajině primárně v urychlení léčby především ran po amputacích. Jeho předností je multifunkční využití. Lze ho použít jako doplňkovou léčbu například v rámci neurologie při léčbě vyhřezlých plotének, při zvládání zánětlivých infekčních onemocnění, kde selhává antibiotická léčba nebo například k urychlení hojení chronických ran, jako jsou bércové vředy, diabetická noha nebo pooperační stavy. Přístroje Ozosmart budou dodány také do 10. městské polikliniky v Charkově či do Centrální městské nemocnice v Marhanci.

„Spolupráci s touto renomovanou českou společností si velmi ceníme, a proto již nyní jednáme o dalších dodávkách,“ říká Roman Plavec, marketingový a obchodní ředitel pro zdravotnictví.