Jsme to stále my. Jsme součástí ZAT.

Jsme to stále my. Jsme součástí ZAT.

Přicházíte na weby Definity a přijde vám tu trochu moc zeleno? Od 1. června 2022, po více než dvou letech fungování pod hlavičkou společnosti ZAT, jsme přesunuli naší webovou prezentaci na novou adresu. Jak bývá dobrým zvykem, jedná se o naše vlastní dílo, kterým jsme inovovali jak grafickou podobu webu tak i správu redakčního systému pro kolegy z podpory. Výsledek má především dobře prezentovat šířku záběru ZATu a dokázat, že i po 60 letech existence je ZAT moderní společností držící se posledních trendů jak ve výrobě a vývoji, tak i marketingu. Jak se vám u nás líbí?

Při zmínce o šířce záběru naší společnosti bych na tomto místě rád oslovil všechny návštěvníky webu, kteří hledají dodavatele software na zakázku a nejsou si jistí, zda se ZAT nesoustředí pouze na velké víceleté zakázky pro oblast energetiky a průmyslu. Naše vývojová skupina se dlouhodobě zabývá vývojem (nejenom) databázových aplikací pro malé, střední i velké firmy s důrazem na individuální přístup ke každému zákazníkovi bez ohledu na velikost jeho poptávky. Nabízíme řešení v oblasti podpory podnikových procesů, zákaznických portálů včetně mobilních aplikací, evidenčních či finančních systémů nebo třeba aplikací pro optimalizaci výrobního plánování. Doba realizace takových projektů začíná na 3 měsících od podpisu smlouvy a končí v horizontu 2 až 3 let u rozsáhlých ERP systémů. Naší devizou je dlouhodobá spolupráce s 90 % zákazníků, kterým spravujeme a rozvíjíme naše i cizí řešení na míru a pomáháme jim tak růst. Nechceme pro vás být dodavatelem, naším cílem je stát se vaším spolehlivým partnerem v oblasti vývoje a implementace SW.

Abychom vám pomohli v úvodním zorientování se v problematice zakázkového vývoje software, můžete se těšit v krátkě době na další příspěvky na našem blogu, které přiblíží základní rozdíly mezi krabicovým a zakázkovým řešením, poradí, kdy volit jakou variantu, popíšou, jak u nás řídíme projekty a proč za všechno vždycky může analytik :). Pokud vás zajímá cokoli z výše uvedeného, nechcete čekat na další příspěvek blogu nebo prostě jenom chcete realizovat zakázkově aplikaci pro vaší firmu, nebojte se nám ozvat na některý z kontaktů už dnes. Těšíme se na vás!