V ekologizaci teplárny v Plané nad Lužnicí pomáhá česká firma ZAT

V ekologizaci teplárny v Plané nad Lužnicí pomáhá česká firma ZAT

Přinášíme vám dvojrozhovor zveřejněný redakcí vseoprumyslu.cz k naší spolupráci se společností C-Energy Planá. Ta jako první firma v České republice upustí od spalování uhlí a přejde k ekologickým surovinám. V poslední dekádě také přichází se zcela novými technologiemi, které ještě nebyly na českém trhu nasazeny. A naše společnosti ZAT těmto inovatinvím řešením "vdechuje život" a zároveň bdí nad kompatibilitou systémů.

Jaké jsou další plány C-Energy Planá a co vše jsme schopni nabídnou teplárnám a spalovnám při jejich modernizaci? To se dočtete v rozhovoru s ředitelem C-Energy Planá s.r.o. panem Liborem Doležalem a stratégem pro segment tepelné energetiky naší společnosti panem Františkem Kuralem.

Pokud máte další dotazy k řídicím systémům a IoT technologiím určeným pro teplárny a spalovny, neváhejte nás kontaktovat. Kolega František Kural a tým odborníků z divize tepelné energetiky je vám stále k dispozici.

A zde je slibovaný dvojrozhovor, přejeme příjemné čtení: rozhovor k C-Energy Planá a přínosech řídicích systémů ZAT pro teplárenství