Mezinárodní ocenění Top Rating® řadí ZAT mezi firmy s výjimečnou kvalitou a důvěryhodností

Mezinárodně uznávané ocenění Top Rating® obdržela společnost ZAT poprvé v roce 2013, kdy se začala více zaměřovat na dodávky na zahraniční trhy. V současné době dělá export společnosti přes 60 procent obratu, své produkty a know-how dodává do více než 65 zemí světa na pěti kontinentech.

Prestižní mezinárodní ocenění dle metodiky Dun&amp Bradstreet tak potvrzuje její ekonomickou stabilitu, výjimečnou kvalitu produktů a důvěryhodnost firmy vůči zákazníkům. Pro zahraniční partnery je garancí stability a možnosti nabídnout firmě nadstandardní podmínky u mezinárodních zakázek či kontraktů, u nichž je důvěryhodnost klíčovým faktorem spolupráce.

Pro získání certifikátu Top Rating® musí firma udržet hodnocení rizikového faktoru D&B Ratingu na nejvyšší možné hodnotě 1 po dobu minimálně 12 měsíců. Přísná kritéria pro získání certifikátu splňuje jen malé procento českých firem.

„Ocenění Top Rating dokládá příslušnost ZAT do elitní skupiny českých firem, zvyšuje naši prestiž a potvrzuje stabilitu, důvěryhodnost a minimální úroveň rizika pro obchodování s naší společností na světových trzích,“ říká Vladislava Česáková, členka představenstva ZAT a.s.