Navštívili nás hejtman a první náměstek Plzeňského kraje

Navštívili nás hejtman a první náměstek Plzeňského kraje

Společnost ZAT patří mezi významné partnery Plzeňského kraje. Realizovali jsme zde řadu významných projektů, například dodávku dispečerského systému a dálkové diagnostiky při výstavbě nového Ejpovického tunelu, zrekonstruovali jsme elektrodispečink pro dálkovou řídicí techniku na oblastním ředitelství Správy železnic v Plzni či jsme dodali nový systém odsíření pro Plzeňskou teplárenskou. Naše IoT technologie také monitoruje klimatické podmínky v budovách MŠ Na Celchu, v akademii pro mladé fotbalisty FC Viktoria Plzeň nebo v Galerii Klatovy.

Plzeňskému kraji můžeme nabídnout podstatně více. Proto jsme velmi rádi přivítali v prostorách naší pobočky v Plzni pana Rudolfa Špotáka, hejtmana Plzeňského kraje, a pana Petra Vanku, prvního náměstka hejtmana pro oblast regionálního rozvoje. V rámci setkání jsme jim představili nejenom naše inovativní technologie pro smart city, ale i celkové portfolio našich produktů a kompetencí u nás i ve světě. Zástupci kraje nám zase nastínili, jakým směrem se bude ubírat strategie kraje v oblasti rozvoje IT.

„Jednání se vedlo v příjemném a profesionálním duchu. Věříme, že jsme našli řadu společných témat pro další přínosnou spolupráci v rámci rozvoje Plzeňského kraje,“ říká Ivo Tichý, člen představenstva ZAT a.s.