Ředitel jaderné elektrárny Temelín Jan Kruml se zajímal o naše kompetence

Ředitel jaderné elektrárny Temelín Jan Kruml se zajímal o naše kompetence

Další ze série významných návštěv proběhla v polovině dubna v sídle naší společnosti ZAT v Příbrami.  Ředitel jaderné elektrárny Temelín pan Jan Kruml se společně se svými kolegy z oboru Péče o zařízení JE Temelín seznámil s kompetencemi a možnostmi naší společnosti v rámci dodávek do jaderné energetiky. 

Uvítání se ujal člen představenstva naší společnosti pan Ivo Tichý, který je společně s Karlem Stočesem, marketingovým a obchodním ředitelem pro obor jaderné energetiky, Pavlem Kulíkem, technickým ředitelem a Martinem Brašnou, ředitelem útvaru Výroba dodávek, provedli prostorami výroby průmyslové elektroniky a výroby dodávek s moderním technickým a technologickým vybavením, modelovým pracovištěm i showroomem s prezentací historie vývoje jednotlivých generací našich řídicích systémů.

V rámci jednání jsme partnerům z JE Temelín představili tři současné platformy SandRA, SimONet a SoWA včetně technických prostředků, které používáme při realizaci dodávek produktů a projektových řešení pro jadernou energetiku. Závěrečná část návštěvy se věnovala diskusi o možnosti spolupráce při prodlužování životního cyklu řídicích systémů, dodávkách náhradních dílů a připravovaných investicích v rámci JE Temelín. 

Ředitel elektrárny Jan Kruml ocenil inovační strategii naší společnosti včetně kompetencí ZAT v jaderné energetice. Pozitivně hodnotil také zakázkovou naplněnost, prostředí ve výrobě i naši připravenost pro budoucí dodávky.