Představení přístroje Ozosmart v Trnavě se zúčastnili přední slovenští lékaři

Představení přístroje Ozosmart v Trnavě se zúčastnili přední slovenští lékaři

ZAT Medical se zabývá vývojem, výrobou a prodejem zdravotnických prostředků. Jedním z úspěšných přístrojů naší společnosti je také nový zdravotnický prostředek Ozosmart, který plánujeme distribuovat do řady států nejen v Evropě.

Důležitým trhem je také Slovensko. Společně s partnerskou společností Patria International, která zajišťuje distribuci přístroje na Slovensku, jsme poslední březnový týden ve slovenské kanceláři ZAT v Trnavě představili Ozosmart významným hostům.

Vedle deseti slovenských lékařů se akce zúčastnili i kubánský velvyslanec na Slovensku pan Rafael P. Pino Bécquer a bývalý slovenský velvyslanec na Kubě pan Roman Hošťák. Odbornou záštitu nad akcí převzali MUDr. Rudolf Smik, vedoucí lékař Polikliniky Medicard, a MUDr. Vladimír Hostýn, přední slovenský odborník v oblasti sportovního lékařství.

„Hosté se zajímali o přednosti našeho zdravotnického prostředku při léčbě ozonovou terapií. Součástí prezentace bylo i představení všech funkcionalit se zaměřením na uživatelskou přívětivost ve srovnání s jeho předchůdcem TAO 80. Velmi přínosná byla i intenzivní debata a výměna zkušeností z lékařské praxe. Věříme, že Ozosmart najde na Slovensku své uplatnění, ať už ve státních zdravotnických zařízeních, či v soukromých klinikách,“ říká Roman Plavec, obchodní a marketingový ředitel pro zdravotnictví.

Bližší informace o zdravotnických prostředcích ZAT najdete na našich stránkách.